Korjaamo Uusisalo J.A Vaasantie 32 43700 Kyyjärvi
gsm 0400 - 809 170 jaakko.uusisalo@pp.inet.fi

© Mira Kotanen, Kyyjärvi
Etusivu » Historia

Historiaa

Korjaamo on perustettu vuonna 1994 maatilatalouden liitännäiselinkeinoksi ja sen omistaja ja työntekijä on Jaakko Uusisalo. Autourheiluharrastuksen vuoksi yksi korjaamotila oli jo valmiina ja autoteknikoksi valmistumisen jälkeen oman yrityksen perustaminen oli ajankohtaista.

Aluksi toiminnan painopiste oli perinteinen autojen korjaus ja huolto, mikä edelleenkin on osa yrityksen toimenkuvaa. Vuonna 1996 palvelu laajeni, kun toimitilojen lisärakennukseen hankittiin jarrudynamometri ja seuraavana vuonna samaan tilaan asennettiin tehonmittaukseen käytettävä tehodynamometri.

Vuonna 1999 korjaamon tilat kolminkertaistuivat, kun uutta tilaa rakennettiin yli 140 m2. Uusien tilojen myötä autopaikkoja tuli kolmelle autolle ja korjaamoon hankitut koneet ja laitteet saatiin paremmin sijoiteltua.

Koko olemassaolonsa ajan korjaamoa on kehitetty hankkimalla uusia mittalaitteistoja, huolloissa tarvittavia työkaluja ja koneita. Tietotaitoa on parannettu erilaisin lyhytkurssein ja mm. vuonna 2004 Jaakko suoritti kaksivuotisen autosähkömekaanikon ammattitutkinnon.
  Takaisin edelliselle sivulle Takaisin sivun alkuun Tulosta sivu